Sport

Vyhlídkové lety horkovzdušným balónem v okolí Prahy. Balonové létání nejčastěji na Karlštejnsku a Kokořínsku.
Detail: Vyhlídkové lety balonem

Aikido Dojo Plzeň - Bojová umění jsou více než systém boje a více než jen sport. Je to pradávný způsob přeměny sama sebe v nejlepšího možného člověka. Bojová umění jsou časem prověřený způsob sebeobjevování a osobního rozvoje, kde porážka oponenta není zdaleka tak důležitá jako fyzický, mentální a duchovní růst, který nastává během procesu tréninku a cvičení. Aikido je kulturní zkušenost nejen tělesného rozvoje sebe sama.

Fotbalové chorály Bohemians 1905 - Databáze chorálů o Bohemce. Možnost přidání nových textů, melodií a videí.

Sportovní a fitness oblečení Aipex sportswear - E-shop výrobce sportovního oblečení - především aerobic a fitness oblečení, oblečení pro sport a volný čas, cyklo oblečení, značky Aipex sportswear.

Osobní trenér fitness - Martin Komárek - Profesionální osobní trenér fitness nabízí vedení při budování Vaší postavy, snižování nadváhy. Doporučí jídelníček, dozorem nad cviky zajistí, že budete lépe vypadat a ještě lépe se cítit. Cvičením posílíte svalstvo, odstraníte bolest zad a krku.

Tandemové seskoky Kolín - střední Čechy - Letiště Kolín je ideální místo pro tandemové seskoky klientů z Kolína, Prahy, Pardubic. Tandemový seskok vám nabízíme ze 4 km z L-410 turbolet. Dále nabízíme parakurzy, výcvik AFF a vyhlídkové lety. Zabezpečujeme seskoky pro celé střední Čechy.

Další kategorie

Osobní stránky Blogy Cestování Obrázky Hry Vtipy Zdraví

Katalog odkazů Odkazovna.unas.cz